Tänään viimeinen päivä ilmoittautua KaaSu:n kansallisiin!

24.8.2022

Littoisten monitoimitalon sulkapallotunnelmaa vuoden 2021 kisoista (Kuva Mika Valkonen).

Lakua ja löylyä Littoisissa – KaaSu kutsuu kisaamaan!

Teksti: KaaSu

Tiedättekös, ne lakuboksit on jo tilattu ja kilpailunjohtajan äiti lupasi tehdä makaronilaatikkoa. Että olisi niinku kisat taas tiedossa.

Kaarinan Sulka spurttaa jälleen kilpailukauden kärkipaikoille kuin Topi Raitanen Münchenin vesiesteelle. Varsinais-Suomen kisakausi alkaa tuttuun tapaan Littoisten monitoimitalolla, kun KaaSu järjestää perinteikkäät ja makeat kansalliset kisansa – nyt jo 34. kerran! Se ilmenee ihan kilpailun nimestäkin: Kaarinan 34. Kansalliset Kilpailut 2022. Tuo viimeinen numero on vuosiluku.

Taas on uusi lakka lattiassa, mutta siihen ne uudet asiat sitten taitavatkin jäädä. Samat tyypit ovat taas järjestämässä kisoja ja konsepti on tuttu: salissa tsempataan, huidotaan ja puristetaan sitä kuuluisaa mailaa – ja kahvion puolella voi sitten kertoa naapuripöytiin, että miten se peli oikeasti meni ja kuka onkaan moraalinen voittaja. Siinä tarinaa iskiessä voi vaikka hörppiä KaaSun baristojen silmämitalla keittämää suodatinkahvia sellaisesta pienestä pahvikupposesta, jonka korvat eivät ihan tahdo kestää jos kuppi on täynnä. On siellä kyllä lämmintäkin ruokaa tarjolla kumpanakin kisapäivänä, ainakin niin kauan kuin sapuskaa riittää.

Kahviosta onkin sitten lyhyt matka hyvin varusteltuun Fastest Shot -pro shopiin, josta löytyy kaikkea siistiä mitä sulkapalloilija tarvitsee. Siellä on tosi mukava myyjä, ja taitaapi olla myös mailan jännityspalvelu.

Tässä vaiheessa varmaan onkin sitten jo seuraavan matsin aika, kunhan on ymmärtänyt ilmoittautua useampaan luokkaan. Se on meillä mahdollista, sillä kisoissa saa pelata kolmea luokkaa! Tosin nelinpelejä saa pelata korkeintaan kahdessa luokassa, eli sen kolmannen pitää sitten olla kaksinpeli vaikka olisit millainen nelurispesialisti.

Myös sauna lämpiää molempina kisapäivinä, jotta kaikkensa antaneet osallistujat pääsevät ansaittuihin löylyihin. Sielläkin on yleensä juttua riittänyt ja poika saunonut.

Pojasta puheen ollen: naisten ja miesten ylimpien kaksinpeliluokkien voittajat palkitaan tänäkin vuonna komeilla kiertopalkinnoilla. Kun sen voittaa kolme kertaa, sen saa ihan omaksi! Vakavarainen, mutta sairaalloisen saita KaaSu toivoo, että toinen toistaan kovempi pelaaja saapuisi Littoisiin taistelemaan pokaalista, eikä kukaan ikinä voittaisi sitä kolmea kertaa.

Elikkäs tervetuloa Kaarinaan kisaamaan 3.-4.9! Ilmoittautuminen tapahtuu tuttuun tapaan Tournamentsoftwaren puolella: https://badmintonfinland.tournamentsoftware.com/tournament/6D808922-D02A-4429-A039-C102AE3D3AB4

Niin ja tässä on nyt taas tekstin kirjoittaja viivytellyt niin kauan, että siinä vaiheessa, kun tämä ilmestyy Sulkapalloliiton sivuille, voi olla jo aikamoinen bråttom ilmoittautua mukaan.

Eli hopi hopi, ja nähdään Littoisissa!