Jäsenseuroille tehty omat sivut toiminnan mainostamiseen!

4.3.2021

Olemme päivittämässä Lounasulan www-sivuja ja tehneet kaikille jäsenseuroille oman osion toimintansa mainostamiseen. Sivulle laitamme minimissään Lounasulan yhteyshenkilön tiedot mutta nyt on aktiivisella seuralla mahdollista tehdä myös huippuunsa viritetty "lentolehtinen" tulevien jäsenten sisäänheittoon! 

Tarkoitus ei ole luoda "seuran webbisivuja" vaan kompakti mainospläjäys seuran toiminnasta joka on niin yleisöön vetoava että hallien oville alkaa muodostumaan jono jo ennen sesongin alkamista! Tehkää siis mainos seurastanne linkkeineen & myyvine kuvineen ja lähettäkää sähköpostilla: mika.valkonen@iki.fi. Mainos voisi mielellään olla pdf-formaatissa mutta Lounasulan hallinto on toki kaikkiruokainen niin kuin elopainoista nähdään! 🤣

Tulemme kevään aikana mainostamaan mainoksen lähettäneitä seuroja yksi kerrallaan Lounasulan medioissa. Pohjana käytämme tuota infoläpyskää mahdollisesti höystettynä pienellä haastatteluosuudella. 

Otetaan nyt kaikki mediat hyötykäyttöön! Näin saadaan lajille enemmän näkyvyyttä ja sitä kautta edellytyksiä kehittää seuratoimintaa jäsenmäärien kasvaessa!